افزایش مقاومت در برابر شرایط نامطلوب: خشکسالی، سرمازدگی، شوری، تگرگ، بیماری بهبود کیفیت محصول طعم ، رنگ و استحکام افزایش جوانه زنی دانه گرده و در نتیجه افزایش طول دوره گرده افشانی افزایش عملکرد و حفاظت از میوه کاهش آسیب های ناشی از مصرف سموم و کود های شیمیایی بدون اثرات سوء برای گیاه و محیط زیست بهبود میزان جذب و میزان انتقال مواد غذایی در گیاه افزایش ضخامت برگ و تحریک جریان مواد غذایی و در نتیجه افزایش عملکرد گیاه
اسید آمینه کل ....................... 43%
اسید آمینه آزاد ........................ 31/5%میزان مصرف : محلول پاشی به میزان 1 کیلوگرم در 1000 تا 1500 لیتر آب