تجزیه ضمانت شده:
عنصر
|
درصد
|
نیتروژن کل
|
11
|
فسفر قابل استفاده (P2O5)
|
30
|
پتاسیم محلول در آب (K2O)
|
11
|
گوگرد محلول (SO3)
|
22
|
بر محلول
|
0/1
|
مس محلول
|
0/05
|
منگنز محلول
|
0/1
|
روی محلول
|
0/1
|
ترکیبات سازنده: نیترات پتاسیم- مونو فسفات پتاسیم-اوره- برومو پروپیلات- انیدرید سولفوریک- اکسید روی- اکسید منگنز
- این محصول بیشتر برای مشکلات زیر توصیه میشود: رشد ضعیف ریشه ها - عدم گلدهی کامل گیاه
دستورالعمل مصرف: برای محلول پاشی در باغات باید میزان 1000 لیتر آب برای هر هکتار استفاده شود و مزارع بایستی میزان 500 لیتر برای هر هکتار استفاده شود.
انگور: 5/2-2 کیلوگرم در هزار لیتر آب و بایستی قبل از گلدهی تا تشکیل میوه استفاده شود.
هلو، آلو، زردآلو، بادام و گیلاس 3-2/5 در هزار لیتر آب و زمان استفاده اوایل مراحل تشکیل میوه
سیب و گلابی: 2/5-2 کیلوگرم در 1000 لیتر آب قبل از گلدهی، بعد از گلدهی و در زمان رشد میوه
مرکبات: 4-3 کیلوگرم در 1000 لیتر آب شروع رشد رویشی تا تورم میوه
زیتون: 3-5/2 کیلوگرم در 1000 لیتر آب از شروع رشد رویشی تا سخت شدن هسته ها
توت فرنگی: 3-2/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب یک بار قبل از گلدهی و یکبار بعد از گلدهی
سبزیجات: 3-2 کیلوگرم در هزارلیتر آب از مراحل اولیه رشد تا کامل شدن رشد
گیاهان صتنعی( تنباکو، چغندر قند و ...): 5-4 کیلوگرم در هکتار در مراحل اولیه رشد
غلات (ذرت، جو و ...): 5-4 کیلوگرم در هکتار در مرحله پنجه زنی
گیاهان علوفه ای:5-4 کیلوگرم در هکتار بعد از هر چین جهت رشد مجدد مطلوب گیاه
گیاهان زینتی: 3-2/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب در مراحل اولیه رشد تا قبل از گل
ویژگی ها و توصیه ها: فلورال فسفر را میتوان با همان دز توصیه شده با کلیه محصولات سیفو مخلوط کرد همچنین با حشره کش های عمومی به جز ترکیبات روغنی ، حشره کش های بر پایه روغن، فسفره، تریفورین و کل ترکیبات قلیایی. در کلیه موارد در یک سطح کوچک تست شود.
نکته: در محیط های بسته(گلخانه، تونل پلاستیکی و ...)نباید میزان مصرف از 200 گرم در 100 لیترآب بیشتر شود/ محلول پاشی نیز در ساعات خنک روز مصرف شود.