ویژگیها و توصیهها:
مناسب محلول پاشی و سیستمهای آبیاری.
افزایش تبادل کاتیونی عناصر غذایی خاک و بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی خاک.
مناسب گیاهان حساس به شوری (سیب درختی، گلابی، هلو، کاهو ...) بدلیل فقر کلر.
کاهش دهنده اسیدیته در منطقه ریشه گیاه و قابل مصرف در خاکهای اسیدی و قلیایی.
به علت داشتن ترکیبات خاص باعث بهبود عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی میشود.
باعث تقویت فعالیت میکرواورگانیسمهای خاک و افزایش جذب مواد غذایی توسط ریشهها میشود.
تأثیر بسیار بالا در رنگپذیری میوها به خصوص گوجه فرنگی و سیب و میگذارد.
دستورالعمل مصرف:
زمان مصرف
|
میزان مصرف
|
روش مصرف
|
محصول
|
بعد از تشکیل میوه جهت زورد رس شدن و رنگپذیری
|
5-8 کیلوگرم در هکتار
|
کود آبیاری
|
سبزیجات
|
1-1/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب
|
محلول پاشی
|
بعد از تشکیل میوه جهت زورد رس شدن و رنگپذیری
|
5-8 کیلوگرم در هکتار
|
کود آبیاری
|
درختان میوه
|
1-1/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب
|
محلول پاشی
|
بعد از تشکیل میوه جهت زورد رس شدن و رنگپذیری
|
5-8 کیلوگرم در هکتار
|
کود آبیاری
|
محصولات زراعی
|
1-1/5 کیلوگرم در هزار لیتر آب
|
محلول پاشی
|
مشخصات
نام محصول
سبزیجات / درختان میوه / محصولات زراعی