در دسترس قرار دادن پتاسیم کافی در مراحل رشد میوه در انواع گیاهان، علاوه بر بهبود کیفیت محصول موجب تقویت گیاه در برابر تنش های محیطی و آسیب آفات می شود. میزان مصرف متوسط این کود 2.5 لیتر در هکتار یا 300 سی سی در 100 لیتر آب می باشد.
عنصر |
|
درصد حجمی |
ازت |
|
10 |
فسفر |
|
20 |
پتاسیم |
|
40 |
منیزیم |
|
1.5 |
آهن |
EDTA |
0.175 |
منگنز |
EDTA |
0.088 |
مس |
EDTA |
0.088 |
روی |
EDTA |
0.088 |
بر |
|
0.035 |
کبالت |
EDTA |
0.0011 |
مولیبدن |
|
0.0012 |