صیفی جات گلخانه ای |
گوجه فرنگی، خیار، فلفل |
بعد از آغاز باردهی ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۳ تا ۴ بار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۲۵۰ سیسی |
خربزه، هنداونه |
بعد از تشکیل میوه ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۲۵۰ سیسی |
درختان میوه |
سیب، گلابی، گیلاس، هلو |
بعداز گلدهی به فاصلهی ۷ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار تکرار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۳۰۰ سیسی |
سبزیجات فضای باز |
کاهو، تره فرنگی، هویج، کرفس، جعفری |
از ۲ تا ۳ برگی شدن گیاهان به فاصله هر ۱۵ روز یک بار، ۲ تا ۳ بار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۳۰۰ سیسی |
مرکبات |
پرتقال، لیمو، نارنگی، کیوی |
بعداز گلدهی به فاصلهی ۷ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار تکرار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۳۰۰ سیسی |
توت فرنگی |
|
بعد از تشکیل میوه ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار |
۱-۲ لیتر |
۱۰۰ سیسی |
انگور |
|
در دورهی باردهی به فاصلهی ۱۵ الی ۲۰ روز، ۲ تا ۳ بار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰ سیسی |
گیاهان فضای باز |
آفتابگردان، گوجه فرنگی، لوبیا، ذرت، سیب زمینی، پیاز، چغندرقند |
بعد از تشکیل میوه ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۳۰۰ سیسی |
غله |
گندم، جو |
بعد از تشکیل میوه و به همراه سموم مبارزه با علف هرز |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۲۵۰ سیسی |
پسته |
|
قبل از برداشت و بعد از برداشت ۲ تا ۳ بار به فاصلهی ۱۵ الی ۲۰ روز |
۱-۲ لیتر |
۲۰۰-۲۵۰ سیسی |