کلسی سان به دلیل داشتن اسید آمینه در ساختار خود موجب تحریک پذیری تقسیم سلولی و افزایش جذب کلسیم و منیزیم میشود. کالسیسان دیواره سلول ها را مقاوم کرده و باعث افزایش استحکام شده و قابلیت نگهداری میوه ها و سبزیجات (خاصیت انبار داری) را افزایش میدهد.
توصیه ها و ویژگی کود کالسیسان
- از مخلوط نمودن آمینو اسید کالسیسان سیفو با ترکیبات مسی و روغنی خودداری شود.
- در گلخانه یا فضای پوشیده مقدار مصرف کالسیسان تا 30% کاهش داده شود.
- در صورت استفاده از ترکیبات مسی از کالسیسان به مدت 10 روز استفاده نشود.
- در کود آبیاری برای محصولات باغی 6-5 کیلوگرم در 1000 مترمربع مصرف شود.
- به دلیل نقش اسید آمینههای موجود در تحریک پذیری تقسیم سلولی و همچنین میزان جذب کلسیم و منیزیم تاثیر مضاعف دارد.
- دو عنصر ثانویه بوسیله باندهای ارگانومتالیک (عناصر فلزی مواد آلی) در یک ماده زمینه آلی ترکیب میشوند و به شکل کلات درمیآیند.