ویژگیها و توصیه
- کمک به متورم شدن میوهها
- مناسب محلولپاشی و بذر مال کردن.
- افزایش قطر ساقه در مورد انواع مختلف انگور.
- افزایش مقاومت در مقابل تنشهای دمایی و تغییرات ناگهانی دما.
- رشد و توسعه سیستم ریشهای و گسترش ریشههای اصلی و عمودی.
- کود مخصوص افزایش رشد میوهها و سبزیجات در مرحله شکلگیری.
- در گلخانهها دز مصرف نبایستی از 30 میلی لیتر در 100 لیتر آب فراتر رود.
- بسیار مؤثر در فتوسنتز، شکل گیری میوهها و سبزی، افزایش وزن متوسط میوه.
- کود آلی حاوی نیتروژن، اپیتلیوم هیدرولیز شده جانوری به همراه عناصر بر، منگنز و روی.
- افزایش مقاومت گیاه در برابر تنشهای گرمایی و تغییرات ناگهانی دما و افزایش قطر ساقه در انواع انگور.
- نیتروژن آلی به شکل پپتید، مواد مغذی جذب شده توسط گیاه را آزاد و به بهترین شکل در جهت تولید میوه و رشد آن استفاده میشود.
- ماده زمینه که در این کود به کار رفته است مملو از آمینو اسیدهای مهم مانند آرژنین، پرولین و لیزین میباشد که از مواد بنیادی در تشکیل بافتهای رویشی جدید در مرحله تقسیم سلولی است.
بذر مال کردن
|
غلات، یونجه، حبوبات، هنداونه، خربزه، خیار، چغندر قند، فلفل، بادنجان، پیاز و ...
|
150 سی سی برای مقدار بذر لازم جهت کاشت 1 هکتار
|
سیب زمینی
|
غده کامل یا بریده شده در محلول 5% فرو برده شود
|
جدول میزان مصرف سیفامین ب کا
محصول
|
اولین کاربرد (محلول پاشی)
|
دومین کاربرد (محلول پاشی)
|
میزان مصرف
|
زمان مصرف
|
میزان مصرف
|
زمان مصرف
|
غلات
|
600 سیسی در هکتار
|
خوشه رفتن
|
-
|
-
|
یونجه
|
400 سیسی در هکتار
|
ارتفاع گیاه 10 تا 15سانتیمتر
|
400 سیسی در هکتار
|
بعد از 10 تا 15روز
|
چغندر قند
|
600 سیسی در هکتار
|
4 تا 6 برگی
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از 10 تا 15روز
|
نهالها و قلمهها
|
40 سیسی در 100 لیتر آب
|
رشد رویشی
|
40 سیسی در 100 لیترآب
|
بعد از 10 تا 20روز
|
سبزیجات برگی
|
500 سیسی در هکتار
|
4 تا 6 برگی
|
-
|
-
|
گل و گیاهان زینتی
|
40 سیسی در 100 لیتر آب
|
تشکیل جوانهها
|
40 سیسی در 100 لیترآب
|
بعد از 10 تا 20 روز
|
محصولات غدهای وپیازی
|
600 سیسی در هکتار
|
تورم غدهها و پیازها
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
باغات انگور
(کشمشی و صنعتی)
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از شکلگیری میوهها
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
درختان دانهدار و هسته دار و زیتون
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از شکلگیری میوهها
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
توت فرنگی، خربزه، گوجه فرنگی و ...
|
600 سیسی در هکتار
|
شروع شکلگیری میوهها
|
600 سیسی در هکتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
ذرت، سورگوم، آفتابگردان، سویا و...
|
600 سیسی در هکتار
|
ارتفاع گیاه 10 تا 30 سانتیمتر
|
-
|
-
|
نظر های موجود
زکریا
در
کود