کود ارگانیک سیفامین بی کا سیفو

سیفامین بی کا 250 سی سی Cifamin BK

ویژگی‌ها و توصیه

  • کمک به متورم شدن میوه‌ها
  • مناسب محلول‌پاشی و بذر مال کردن.
  • افزایش قطر ساقه در مورد انواع مختلف انگور.
  • افزایش مقاومت در مقابل تنش‌های دمایی و تغییرات ناگهانی دما.
  • رشد و توسعه سیستم ریشه‌ای و گسترش ریشه‌های اصلی و عمودی.
  • کود مخصوص افزایش رشد میوه‌ها و سبزیجات در مرحله شکل‌گیری.
  • در گلخانه‌ها دز مصرف نبایستی از 30 میلی لیتر در 100 لیتر آب فراتر رود.
  • بسیار مؤثر در فتوسنتز، شکل گیری میوه‌ها و سبزی، افزایش وزن متوسط میوه.
  • کود آلی حاوی نیتروژن، اپیتلیوم هیدرولیز شده جانوری به همراه عناصر بر، منگنز و روی.
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش‌های گرمایی و تغییرات ناگهانی دما و افزایش قطر ساقه در انواع انگور.
  • نیتروژن آلی به شکل پپتید، مواد مغذی جذب شده توسط گیاه را آزاد و به بهترین شکل در جهت تولید میوه و رشد آن استفاده می‌شود.
  • ماده زمینه که در این کود به کار رفته است مملو از آمینو اسیدهای مهم مانند آرژنین، پرولین و لیزین می‌باشد که از مواد بنیادی در تشکیل بافت‌های رویشی جدید در مرحله تقسیم سلولی است.

بذر مال کردن

غلات، یونجه، حبوبات، هنداونه، خربزه، خیار، چغندر قند، فلفل، بادنجان، پیاز و ...

150 سی سی برای مقدار بذر لازم جهت کاشت 1 هکتار

سیب زمینی

غده کامل یا بریده شده در محلول 5% فرو برده شود

 

جدول میزان مصرف سیفامین ب کا

محصول

اولین کاربرد (محلول پاشی)

دومین کاربرد (محلول پاشی)

میزان مصرف

زمان مصرف

میزان مصرف

زمان مصرف

غلات

600 سی‌سی در هکتار

خوشه رفتن

-

-

یونجه

400 سی‌سی در هکتار

ارتفاع گیاه 10 تا 15سانتیمتر

400 سی‌سی در هکتار

بعد از 10 تا 15روز

چغندر قند

600 سی‌سی در هکتار

4 تا 6 برگی

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 10 تا 15روز

نهال‌ها و قلمه‌ها

40 سی‌سی در 100 لیتر آب

رشد رویشی

40 سی‌سی در 100 لیترآب

بعد از 10 تا 20روز

سبزیجات برگی

500 سی‌سی در هکتار

4 تا 6 برگی

-

-

گل و گیاهان زینتی

40 سی‌سی در 100 لیتر آب

تشکیل جوانه‌ها

40 سی‌سی در 100 لیترآب

بعد از 10 تا 20 روز

محصولات غده‌ای وپیازی

600 سی‌سی در هکتار

تورم غده‌ها و پیازها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

باغات انگور

(کشمشی و صنعتی)

600 سی‌سی در هکتار

بعد از شکل‌گیری میوه‌ها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

درختان دانه‌دار و هسته دار و زیتون

600 سی‌سی در هکتار

بعد از شکل‌گیری میوه‌ها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

توت فرنگی، خربزه، گوجه فرنگی و ...

600 سی‌سی در هکتار

شروع شکل‌گیری میوه‌ها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

ذرت، سورگوم، آفتابگردان، سویا و...

600 سی‌سی در هکتار

ارتفاع گیاه 10 تا 30 سانتیمتر

-

-

مشخصات

حالت
مایع
نوع نهاده
کودهای کشاورزی
نام محصول
کلیه گیاهان
نوع کود
ارگانیک
بسته بندی
250 سی سی
شرکت تولیدکننده
Cifo
کشور
ایتالیا
نظر های موجود
مشتری
در
کود
0موافق 0مخالف
نظر خودتان را بنویسد
  • تنها کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نظر بنویسند