این قارچ کش در سطح و درون برگ اثر نموده که سریعا توسط لایه های کوتیلدونی سطح برگ جذب میشود. کرزوکسیم متیل با متوقف کردن نقل و انتقال در میتوکندری قارچهای بیماریزا آنها را نابود مینماید. کرزوکسیم متیل در مراحل اولیه رشد قارچ با جلوگیری از تندش اسپور و تشکیل ریسه از وقوع آلودگی پیشگیری مینماید. همچنین سه ساعت پس از محلول پاشی نیز, از تشکیل ریسه و اسپرهای قارچ جلوگیری نموده, آلودگی را متوقف میکند.
نحوه و زمان مصرف سم قارچ کش استروبی
بهترین زمان برای شروع مصرف جهت پيشگيری, موقع تورم جوانه های گل درختان سيب است. در صورت لزوم میتوانید سمپاشی را پس از ريزش گلبرگ ها و با فاصله حداقل 15 روز مجددا تكرار کنید.
برای کنترل سفیدک سطحی, لکه سیاه سیب و بیماری سفیدک پودری کدوئیان در گلخانه و مزرعه میتوان از محلول پاشی قارچ کش استروبی به نسبت 0.2 در هزار استفاده کرد.
برای این سم دوره کارنس یعنی فاصله آخرین سم پاشی تا برداشت محصول در کدوئیان 4 روز, برای سیب 35 روز, صيفی و سبزيجات 4 روز و برای درختان ميوه 35 روز است.
توجه داشته باشید که به دليل احتمال گیاه سوزی در بعضی از ارقام درختان ميوه هسته دار این سم را با احتیاط و مشورت با کارشناس مورد استفاده قرار دهید.
عوارض سم قارچ کش کرزوکسیم متیل
همه سموم کشاورزی از ترکیبات شیمیایی ساخته شده اند که ممکن است برای انسان و سایر موجودات مضر باشند بنابراین هنگام استفاده از آنها برای حفظ سلامتی باید از تجهیزاتی مانند لباس کار, عینک, ماسک و دستکش استفاده کرد. میزان سمیت قارچ کش کرزوکسیم متیل برای پستانداران 5000 < میلی گرم بر کیلوگرم است.
قابلیت اختلاط کرزوکسیم متیل
کروزاکسیم متیل با بسیاری از قارچکش ها, حشره کش و کودهای شیمیایی رایج قابل اختلاط میباشد ولی به دلیل وجود حساسیت در برخی از ارقام آلبالو و گیلاس قبل از مصرف با کارشناسان گیاهپزشک مشورت نموده و انجام تست اختلاط پذیری صورت گیرد.
شرایط نگهداری قارچ کش استروبی
- محتوای سم را دور از دسترس اطفال و حیوانات نگهداری کنید.
- قارچ کش را در بسته بندی اصلی به دور از تابش مستقیم آفتاب و در دمای بین 10 تا 35 درجه نگهداری کنید.
مشخصات
نام محصول
برنج و غلات / درختان میوه / مرکبات